Prima pagina Despre noi Servicii Portofoliu clienti Tarife contabilitate Informatii de contact

 

Despre noi

NEVADA CONSULTING SRL are ca obiect de activitate prestarea de activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal. Societatea noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.).

NEVADA CONSULTING SRL presteaza servicii de contabilitate (evidenta contabila si consultanta financiar contabila) inca de la infiintare. Respectarea legislatiei financiar-contabile, profesionalismul, receptivitatea si dorinta de a veni in intampinarea clientului sunt preocupari continue ale societatii noastre.

Oferim servicii personalizate, in domeniul financiar-contabil, in functie de nevoile clientului. Serviciile de contabilitate oferite clientilor nostrii sunt in concordanta atat cu Standardele Romanesti de Contabilitate, cat si cu Standardele Internatioanale de Contabilitate.

Va invitam sa ne contactati pentru realizarea unei analize gratuite a serviciilor contabile de care are nevoie compania dumneavoastra. In acest fel, vom putea sa va oferim o solutie personalizata, perfect compatibila cu stadiul in care se afla afacerea dumneavoastra. Pentru contact rapid, folositi informatiile de mai jos, sau utilizati formularul de contact.